Hoe werkt deze app?

Beste gebruiker,

Deze App "Delirium op de IC" is ontworpen als een praktisch hulpmiddel bij de zorg voor een delirante patiënt op de IC en voor alle andere met een risico op een delirium op de IC. De App is te gebruiken voor zowel artsen als verpleegkundigen.

Doorloop alle stappen van delirium App voor de betreffende patiënt en vink aan wat er van toepassing is voor betreffende patiënt. Groene vinkjes geven aan welke stappen al doorlopen zijn. Nadat je denkt alle relevante zaken aangevinkt te hebben kan je een rapport maken waarin een overzicht met alle aangevinkte punten wordt getoond. Deze rapport is voor jezelf. Dit kan gebruikt worden als geheugensteuntje tijdens overleg/visite of aan bed om een behandelplan m.b.t. delirium te maken. Dit rapport kan je bewaren door te mailen of uit te printen. Als je de App voor een nieuwe patiënt wilt invullen klik dan in het menu op ‘start opnieuw’. Alle ingevulde gegevens worden gewist.

Deze App is de praktische uitwerking van het delirium management protocol dat gebaseerd is op de NVIC richtlijn "Delirium op de Intensive Care" en de Pijn-Agitatie-Delirium (Pain-Agitation-Delirium/PAD) richtlijn (Crit Care Med 2013). Hij is ontworpen in het kader van de delirium implementatie studie (iDECePTIvE Studie) en mede mogelijk gemaakt door ZonMw.

Voor meer informatie over delirium etiologie, screening, preventie en behandeling; zie: http://delier.intensivecare.me